VOX 1280 * 1024 Modul Kamera Termal Jaringan Alarm

> VOX 17um tanpa adhem 1280 * 1024microbolometer

> NETD kurang saka 50mk (@ 25 ° C, F # = 1.0)

> Macem-macem lensa: seri lensa kanthi antarmuka optik standar utawa khusus

> Dhukungan fokus otomatis, cepet lan akurat.

> Algoritma paningkatan detail gambar IDE sing kuat

> Advanced HDR teknologi pangolahan dinamis

> Dhukungan kontrol PTZ, desain modular kanggo integrasi gampang

> Dhukungan ONVIF

> Dhukungan deteksi gangguan regional


  • Jeneng modul: VS-SCM3008HR-D
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera termal jaringan Vox nggunakake mikrobolometer 17um 1280 * 1024 sing luwih sensitif lan cerdas. Definisi gambar kaping pindho saka 640 * 512.

    1280 thermal camera

     

    Kanthi lensa infrared zoom jarak jauh sing terus-terusan, modul seri iki bisa ndeteksi target sawetara kilometer adoh, ngawasi pangowahan suhu obyek ing lapangan tampilan kanthi wektu nyata, lan menehi informasi alarm miturut ambang abu-abu sing ditemtokake pangguna sing bisa diset ing WEB.
    Seri iki akeh digunakake ing pencegahan kobongan alas, pertahanan wates lan pertahanan pesisir.

    Pertahanan perbatasan, ngaktifake fungsi pengawasan sing komprehensif lan nanggepi luwih cepet menyang adegan pemantauan sing beda. Nalika obyek kasebut mlebu ing area peringatan, weker bisa dipicu.
    Papat aturan sing didhukung: deteksi pager silang, gangguan, tripwire, deteksi loitering

    thermal_ivs

    212  Spesifikasi

    Model
    VS-SCM3008HR-D
    Sensor
    Detektor
    Mikrobolometer VOx sing ora adhem
    Pitch Pixel
    12μm
    Resolusi
    1280 (H) × 1024 (V)
    Band Spektral
    8 ~ 14μm
    NETD
    50mK @ 25 ℃, F # 1.0
    Lensa
    Panjang Fokus
    37.5 ~ 300mmmm
    F-nomer
    F1.2
    Jinis lensa
    Zoom terus; Flange
    Lapangan tampilan (FOV)
    Tele: 2,9 (H) × 2.3˚ (V); Lebar: 23.1˚ (H) × 18.6˚ (V)
    Video
    & Jaringan
    Komprèsi Video
    H.265 / H.264 / MJPEG
    Kertu Memori
    Kertu TF , Maksimum.256G
    Protokol & API
    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Resolusi
    50Hz: 25fps @ 1280 × 1024
    IVS
    Tripwire / Intrusion / Loitering
    AGC
    Dhukungan
    DDE
    Dhukungan
    Umume
    Pasokan Daya
    12V DC ± 10%
    Kahanan Operasi
    -20˚C ~ + 60˚C (-4˚F ~ 140˚F) / 20 ﹪ nganti 80 ﹪ RH
    Kondisi Panyimpenan
    -40˚C ~ + 65˚C (-40˚F ~ 149˚F) / 20 ﹪ nganti 95 ﹪ RH
    Ukuran
    300mm * 300mm * 447mm
    Bobot
    16kg

    212  Ukuran

    1280 thermal camera size

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita