35X Zoom lan 640 * 512 Modul Kamera Jaringan Sensor Dual Thermal Bi Spectrum

> Modul sensor cahya termal lan sensor termal
> Kamera blok zoom optik 1 / 1.8 inci 35X inci

> VOX 17um 610 * inti inti pencitraan termal

> Ndhukung pangukuran suhu

> Soc Tunggal, alamat IP Single, lan rong saluran, gampang diatur, gampang digabungake

> Dhukungan kontrol PTZ, desain modular kanggo integrasi gampang

 

 


  • Jeneng modul: VS-SCZ2035HB-RV6
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Jaringan 640 * 512 modul kamera termal pangukuran suhu Vox nggunakake mikrobolometer 17um 640 * 512 sing luwih sensitif lan cerdas.

    Seri iki dirancang kanggo ngukur suhu inframerah kelas industri.

    Kanthi resolusi lan sensitivitas dhuwur, modul seri iki bisa ngawasi kahanan peralatan lan menehi peringatan ing macem-macem aplikasi industri, kayata deteksi tenaga listrik, kontrol proses industri, lan liya-liyane.

     

    thermal_body

    Aturan pangukuran kaping: area, garis, area polygon.

    Ing wilayah iki, suhu maksimum, suhu paling ngisor lan suhu rata-rata bisa dideteksi.

     


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita