Warta Perusahaan

  • View Sheen Technology Participated in Dubai Exhibition

    Deleng Teknologi Sheen sing Melu Pameran Dubai

    Kanthi kamera blok zoom, muatan drone, kamera PTZ spektrum, kamera PTZ jarak jauh, kubah lan produk liyane, View Sheen Technology melu pameran sing dianakake ing Dubai. View Sheen duwe garis produk kamera blok zoom lengkap, sing nutupi jaringan lan cam digital digital ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2019 in Shenzhen

    Ndeleng Teknologi Sheen melu CPSE 2019 ing Shenzhen

    Ndeleng Teknologi Sheen melu CPSE 2019 ing Shenzhen. View Sheen Technology nerbitake serangkaian kamera blok zoom jarak jauh kayata kamera zoom 860mm / 920mm / 1200mm, sing narik akeh pengunjung. Kamera narik akeh pelanggan supaya bisa konsultasi lan komunikasi. Ndeleng Sheen Tech ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2018 in Beijing

    View Sheen Technology melu CPSE 2018 ing Beijing

    View Sheen Technology melu CPSE 2018 ing Beijing. Teknologi View Sheen wis nampilake pirang-pirang produk anyar, kalebu kamera blok zoom Ultra HD 3,5x, kamera blok zoom jarak jauh 90x 2MP, lan kamera gimbal sensor dual UAV. Kamera blok 90x minangka produk inovatif. Aku ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology was invited to attend the UAV seminar held in Tianjin

    View Sheen Technology diundang kanggo melu seminar UAV sing dianakake ing Tianjin

    View Sheen Technology diundang kanggo melu seminar UAV sing dianakake ing Tianjin. View Sheen Technology wis nggawe seri kamera zoom kanggo drone. Kamera duwe HDMI lan antarmuka jaringan lan bisa kompatibel karo macem-macem sistem transmisi video. Kamera zoom mbengung bisa ndhukung ...
    Waca liyane