Blog

  • Aplikasi kamera gimbal stabilisasi sumbu 3 ing inspeksi dalan gedhe UAV

    Cara tradisional, ngawasi dalan gedhe adhedhasar IPC, ITC, Dome lan peralatan liyane kanggo nggayuh kendharaan wektu nyata. Solusi kasebut wis digunakake pirang-pirang taun lan wis cukup diwasa. Nanging, kanthi pangembangan pambangunan informasi dalan gedhe anyar, kekurangan a ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka kamera blok jarak zoom dawa

    Ing pengawasan jarak adoh, cara tradisional nggunakake lensa cctv bermotor kayata Fujifilm lan IPC. Ing rong taun kepungkur, kanthi aplikasi kamera blok fokus dawa, pasar 300mm ~ 500mm alon-alon ditelan kamera blok, sing nduweni ciri khas ...
    Waca liyane
  • OIS lan EIS kamera blok zoom

    Pambuka Stabilisasi kamera aksi digital wis diwasa, nanging ora nganggo lensa kamera CCTV. Ana rong cara sing beda kanggo nyuda efek cam-shaky-cam kasebut. Stabilisasi gambar optik nggunakake mekanisme hardware rumit ing njero lensa kanggo njaga gambar lan nggawe potret sing tajem. Wis dadi ...
    Waca liyane
  • Kamera blok zoom sing tundhuk karo NDAA

    Ndeleng Sheen bisa nyedhiyakake kamera blok zoom sing cocog karo NDAA. Pambuka Ndeleng kamera blok zoom Sheen Mstar sing 100% tundhuk karo NDAA. Yen sampeyan wis krungu babagan dhaptar ireng USA kanggo produk kayata Hikvision, Dahua lan Huawei, mula sampeyan bisa uga wis katon ...
    Waca liyane
  • Aplikasi defog elektronik lan optik ing lensa zoom jarak jauh cctv

    Ana rong jinis teknologi defog. Defog optik Umume, cahya sing katon 770 ~ 390nm ora bisa liwat kabut, nanging, Inframerah bisa nembus kabut, amarga inframerah duwe dawa gelombang sing luwih dawa tinimbang cahya sing bisa dideleng, kanthi efek difraksi sing luwih jelas. Iki p ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan modul kamera blok zoom 4 megapiksel

    Modul kamera zoom blokir nyebrang menyang era cahya 4MP. Nalika wong nyebutake kamera blok starlight, dheweke cenderung mikir kinerja kamera blok cahya 2MP. Nanging kanthi promosi lan popularitas aplikasi AI, kekurangan cam starlight 2MP ...
    Waca liyane