OIS lan EIS kamera blok zoom

Pambuka
Stabilisasi kamera aksi digital wis diwasa, nanging ora nganggo lensa kamera CCTV.
Ana rong cara sing beda kanggo nyuda efek cam-shaky-cam kasebut.
Stabilisasi gambar optik nggunakake mekanisme hardware rumit ing njero lensa kanggo njaga gambar lan nggawe potret sing tajem. Wis suwe banget nganggo elektronik konsumen, nanging durung digunakake ing lensa CCTV.
Stabilisasi gambar elektronik luwih saka trik piranti lunak, kanthi aktif milih bagean gambar sing bener ing sensor supaya bisa ditampilake kaya subjek lan kamera kurang obah.
Ayo goleki cara kerjane, lan kepiye cara digunakake ing CCTV.
Stabilisasi Gambar Optik
Stabilitas gambar optik, sing diarani ringkes OIS, adhedhasar lensa stabilisasi optik, kanthi algoritma PID kontrol otomatis.
Lensa kamera kanthi stabilisasi gambar optik duwe motor internal sing mindhah siji utawa luwih unsur kaca ing njero lensa nalika kamera obah. Iki nyebabake efek sing stabil, ngatasi gerakan lensa lan kamera (umpamane goyangake tangan operator utawa efek angin, kayata) lan ngidini direkam gambar sing luwih cetha lan ora kabur.
Kamera kanthi lensa sing nampilake stabilisasi gambar optik bisa nyekel gambar sing luwih bening ing level cahya sing luwih murah tinimbang sing ora ana.
Kelemahane yaiku stabilisasi gambar optik mbutuhake komponen ekstra ing lensa, lan kamera lan lensa sing dilengkapi OIS luwih larang tinimbang desain sing kurang kompleks.
Amarga iku, OIS durung diwasa aplikasi ing kamera blok zoom CCTV.
Stabilisasi Gambar Elektronik
Stabilisasi Gambar Elektronik mesthi diarani EIS sakcepete. EIS umume diwujudake dening piranti lunak, ora ana gandhengane karo lensa.
Kanggo nyetabilake video sing goyang, kamera bisa nggawe bagean sing ora katon ing saben pigura lan zoom elektronik ing area panen. Potong saben pigura gambar disetel kanggo menehi ganti rugi, lan sampeyan bisa ndeleng trek video sing lancar.
Ana rong cara kanggo ndeteksi bagean sing obah. Sing siji nggunakake sensor g, sing liyane nggunakake deteksi gambar mung piranti lunak.
Yen sampeyan nggedhekake, kualitas video pungkasan bakal luwih murah.
Ing kamera CCTV, rong cara kasebut ora apik banget amarga sumber daya winates kayata frame rate utawa resolusi sistem on-chip. Dadi, yen nguripake EIS, iku mung valid kanggo geter sing luwih murah.
Solusi Kita
Kita wis ngluncurake kamera blok zoom zoom stabil, Hubungi sales@viewsheen.com kanggo rincian.


Wektu kiriman: Dec-22-2020