Kamera blok zoom sing tundhuk karo NDAA

Ndeleng Sheen bisa nyedhiyakake kamera blok zoom sing cocog karo NDAA.
Pambuka
Ndeleng kamera blok zoom Sheen Mstar sing 100% tundhuk karo NDAA.
Yen sampeyan wis krungu babagan dhaptar ireng USA kanggo produk kayata Hikvision, Dahua lan Huawei, sampeyan bisa uga wis nganggep kamera blok zoom sing ora nggunakake set chip Huawei Hisilicon. Ndeleng Sheen bisa nyukupi kebutuhan sampeyan.
Apa Kepatuhan NDAA?
Otorisasi Pertahanan Nasional John S. McCain (NDAA) minangka undang-undang federal Amerika Serikat sing nemtokake anggaran, pangeluaran lan kabijakan Departemen Pertahanan AS. Kanggo Taun Fiskal 2019, Seksi NDAA 889, nglarang pamrentah AS ngasilake peralatan video lan telekomunikasi saka perusahaan Tionghoa tartamtu lan anak perusahaan.
Ati-ati karo OEM utawa Peralatan Re Label
Amarga akeh kamera lan peralatan ndjogo liyane kanthi label pribadi (OEM), mula angel ngerti manawa piranti khusus dilarang, adhedhasar jeneng merek.
Kaloro pabrikan utama sing kalebu ing dhaptar terlarang yaiku Hikvision lan Dahua. Nanging, saben wong adol nganti puluhan OEM, sing menehi label produk kasebut kanthi jeneng merek dhewe.
Yen sampeyan nggoleki peralatan keamanan sing cocog karo NDAA, bisa uga butuh panelitian liyane lan uga takon babagan komponen sing dilarang. Contone, Huawei minangka pabrikan komponen sing ana ing dhaptar sing dilarang lan padha nyedhiyakake set chip menyang pirang-pirang pabrikan kamera.
Ndeleng kamera sing cocog karo Sheen, aja nggunakake komponen saka supplier iki. Hubungi sales@viewsheen.com kanggo rincian.


Wektu kiriman: Dec-22-2020