Aplikasi kamera gimbal stabilisasi sumbu 3 ing inspeksi dalan gedhe UAV

Cara tradisional, ngawasi dalan gedhe adhedhasar IPC, ITC, Dome lan peralatan liyane kanggo nggayuh kendharaan wektu nyata. Solusi kasebut wis digunakake pirang-pirang taun lan wis cukup diwasa. Nanging, kanthi pangembangan pambangunan informasi dalan gedhe, kekurangane bakal saya disorot: ruang lingkup ngawasi isih duwe area sing buta, lan IPC / ITC mung bisa diatasi. Dome / PTZ duwe keluwesan sing luwih apik, nanging kanggo nyebarke kanggo nyukupi sarat ora ana area buta bakal nambah biaya proyek.
Kendaraan udara tanpa pesawat (UAV) minangka solusi tambahan sing apik kanggo patroli dalan gedhe. UAV dadi penolong polisi lalu lintas gedhe. Ing China, patroli UAV wis dikirim kanggo nindakake patroli manajemen lalu lintas dalan, jepretan pelanggaran lalu lintas, pembuangan adegan kecelakaan lalu lintas.
Kamera perusahaan UAV kanthi stabilisator gimbal sumbu 3 duwe kaluwihan kaya ing ngisor iki:
1. Docking mulus karo sistem sing ana, dhukungan akses ONVIF, jarak ultra-dawa, transmisi video wektu nyata bali menyang balai komando.

2. Zoom optik 30X / 35X, tangkapan ilegal sing dhuwur banget, identifikasi piring lisensi kendharaan bermotor sing jelas.Kompresi ngilangi definisi. Hubungi pelanggan kanggo gambar asli.

图片 1
3. Mbantu ngatasi kemacetan dalan lan kacilakan lalu lintas.
4. Pemantauan jalur darurat.图片 21
5. Pelacakan cerdas.
6. Kamera zoom zoom tingkat rendah sing bisa dideleng kanthi kamera pencitraan termal kanggo entuk ngawasi awan lan wengi.

图片 31        7. Penyebaran gampang, respon cepet.


Wektu kiriman: Dec-22-2020