Warta

  • Aplikasi kamera gimbal stabilisasi sumbu 3 ing inspeksi dalan gedhe UAV

    Cara tradisional, ngawasi dalan gedhe adhedhasar IPC, ITC, Dome lan peralatan liyane kanggo nggayuh kendharaan wektu nyata. Solusi kasebut wis digunakake pirang-pirang taun lan wis cukup diwasa. Nanging, kanthi pangembangan pambangunan informasi dalan gedhe anyar, kekurangan a ...
    Waca liyane
  • Kauntungan saka kamera blok jarak zoom dawa

    Ing pengawasan jarak adoh, cara tradisional nggunakake lensa cctv bermotor kayata Fujifilm lan IPC. Ing rong taun kepungkur, kanthi aplikasi kamera blok fokus dawa, pasar 300mm ~ 500mm alon-alon ditelan kamera blok, sing nduweni ciri khas ...
    Waca liyane
  • OIS lan EIS kamera blok zoom

    Pambuka Stabilisasi kamera aksi digital wis diwasa, nanging ora nganggo lensa kamera CCTV. Ana rong cara sing beda kanggo nyuda efek cam-shaky-cam kasebut. Stabilisasi gambar optik nggunakake mekanisme hardware rumit ing njero lensa kanggo njaga gambar lan nggawe potret sing tajem. Wis dadi ...
    Waca liyane
  • Kamera blok zoom sing tundhuk karo NDAA

    Ndeleng Sheen bisa nyedhiyakake kamera blok zoom sing cocog karo NDAA. Pambuka Ndeleng kamera blok zoom Sheen Mstar sing 100% tundhuk karo NDAA. Yen sampeyan wis krungu babagan dhaptar ireng USA kanggo produk kayata Hikvision, Dahua lan Huawei, mula sampeyan bisa uga wis katon ...
    Waca liyane
  • Aplikasi defog elektronik lan optik ing lensa zoom jarak jauh cctv

    Ana rong jinis teknologi defog. Defog optik Umume, cahya sing katon 770 ~ 390nm ora bisa liwat kabut, nanging, Inframerah bisa nembus kabut, amarga inframerah duwe dawa gelombang sing luwih dawa tinimbang cahya sing bisa dideleng, kanthi efek difraksi sing luwih jelas. Iki p ...
    Waca liyane
  • Kaluwihan modul kamera blok zoom 4 megapiksel

    Modul kamera zoom blokir nyebrang menyang era cahya 4MP. Nalika wong nyebutake kamera blok starlight, dheweke cenderung mikir kinerja kamera blok cahya 2MP. Nanging kanthi promosi lan popularitas aplikasi AI, kekurangan cam starlight 2MP ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology Participated in Dubai Exhibition

    Deleng Teknologi Sheen sing Melu Pameran Dubai

    Kanthi kamera blok zoom, muatan drone, kamera PTZ spektrum, kamera PTZ jarak jauh, kubah lan produk liyane, View Sheen Technology melu pameran sing dianakake ing Dubai. View Sheen duwe garis produk kamera blok zoom lengkap, sing nutupi jaringan lan cam digital digital ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2019 in Shenzhen

    Ndeleng Teknologi Sheen melu CPSE 2019 ing Shenzhen

    Ndeleng Teknologi Sheen melu CPSE 2019 ing Shenzhen. View Sheen Technology nerbitake serangkaian kamera blok zoom jarak jauh kayata kamera zoom 860mm / 920mm / 1200mm, sing narik akeh pengunjung. Kamera narik akeh pelanggan supaya bisa konsultasi lan komunikasi. Ndeleng Sheen Tech ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology participated in CPSE 2018 in Beijing

    View Sheen Technology melu CPSE 2018 ing Beijing

    View Sheen Technology melu CPSE 2018 ing Beijing. Teknologi View Sheen wis nampilake pirang-pirang produk anyar, kalebu kamera blok zoom Ultra HD 3,5x, kamera blok zoom jarak jauh 90x 2MP, lan kamera gimbal sensor dual UAV. Kamera blok 90x minangka produk inovatif. Aku ...
    Waca liyane
  • View Sheen Technology was invited to attend the UAV seminar held in Tianjin

    View Sheen Technology diundang kanggo melu seminar UAV sing dianakake ing Tianjin

    View Sheen Technology diundang kanggo melu seminar UAV sing dianakake ing Tianjin. View Sheen Technology wis nggawe seri kamera zoom kanggo drone. Kamera duwe HDMI lan antarmuka jaringan lan bisa kompatibel karo macem-macem sistem transmisi video. Kamera zoom mbengung bisa ndhukung ...
    Waca liyane