30X 2MP lan 640 Thermal Dual Sensor 3-Axis Stabilization Drone Gimbal Camera

> Kamera gimbal sensor dobel kanggo drone / UAV

> Kamera blok zoom 30X, 4.7 ~ 141mm, fokus cepet

> 640 * 480 kamera inframerah, lensa 25mm, fungsi pangukuran suhu

> 3-Axis gimbal stabilizer, presisi kontrol ± 0,008 derajat

> Ndhukung overlay informasi GPS menyang video, file subtitle, jepretan

> Dhukungan supaya cepet dilepas, gampang diganti

> Ndhukung pelacakan cerdas

> Bukak protokol kanggo nggampangake integrasi klien pihak katelu

 


  • Jeneng modul: VS-UAP2030TAM-ST6
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Bayaran spektrum bi sensor 30x ganda minangka muatan kamera elektro-optik kinerja lengkap sing dirancang kanggo ngawasi jarak jauh. Dilengkapi kamera zoom blok 30/1080 P HD / 2/8 inci lan 640 modul kamera termal, operator ora bakal dikendhaleni nalika awan.

    uav drone gimbal

    Beban kasebut nawakake stabilisasi 3 sumbu kanggo njupuk video rinci lan foto foto, sanajan ing kahanan lingkungan sing ekstrem. Zoom bertenaga tinggi tegese gerakan apa wae ing sistem digedhekake, dadi stabilitas sing penting banget. Gimbal nggabungake teknologi gimbal utama kanggo stabil ing ± 0,008 ° lan presisi sing padha kanggo kontrol. Iki ngidini inspeksi jarak jauh sing mesthi kasetyan inggil.

    Dhukungan - pangukuran suhu 20 ~ 800 ℃. Bisa digunakake kanggo nyegah geni, nylametake darurat, lsp

    forest fire detection thermal

    Piranti lunak kontrol dhasar sing praktis lan trep sing ndhukung zoom zoom, siji tombol bali menyang tengah, mouse utawa kontrol layar tutul

    uav drone ground control station

    Fungsi lengkap, ndhukung deteksi suhu dhuwur, pelacakan cerdas.

    uav drone camera track

    Nggunakake port jaringan kanggo ngontrol gimbal, ninggali cara HDMI tradisional, nduweni keandalan sing apik, kompatibilitas sing kuat lan fungsi sing kuat

     

    212  Spesifikasi

    UMUM
    Model UAP2030TST6
    Tegangan Operasi 12V-25V
    Kekuwatan 8,4W
    Bobot 970g
    Kertu Memori SD mikro 
    Ukuran (L * W * H) 166 × 115 × 184mm
    Antarmuka Ethernet / CAN
    Resolusi transmisi langsung Termal: 640 × 480 Katon : 720P 、 1080P
    LINGKUNGAN
    Kisaran Suhu Kerja -10 ~ 45 ° C
    Rentang Suhu Panyimpenan -20 ~ 70 ° C
    GIMBAL
    Rentang Geter SudutRentang Geter Sudut

    Rentang Geter Sudut

    Rentang Geter Sudut

    ± 0,008 °
    Gunung Bisa dicopot
    Rentang sing Bisa Dikendhaleni Miring: + 70 ° ~ -90 ° ; Pan : ± 160 °  
    Range mekanik Miring: + 75 ° ~ -100 ° Pan : ± 175 ° ; Gulung: + 90 ° ~ ﹣50 °
    Kacepetan Max Maksimum Miringake: 120º / s; Pan180º / s ;
    Lacak otomatis Dhukungan
    Cameras
    Visible
     Sensor CMOS: 1 / 2.8 ″; 2MP
    Lensa 30X Optical Zoom, F: 4.7 ~ 141mmmm, FOV (Horizontal): 60 ~ 2.3 °
    Format Foto JPEG
    Format Video MP4
    Mode Operasi Dijupuk, Rekam
    Defog E-Defog 
    Mode Paparan Otomatis
    Resolusi 1920 × 1080
    Pangurangan Noise 2D Dhukungan
    Pangirangan Noise 3D Dhukungan
    Kacepetan Rana Elektronik 1/3 ~ 1 / 30000s
    OSD Dhukungan
    TapZoom Dhukungan
    Range TapZoom 1 × ~ 30 × Zoom Optik 
    Siji Kunci kanggo Gambar 1x Dhukungan
    Tangon
    Thermal Imager FPA Microbolometer Tanpa Pendingin
    Resolusi 640 × 480
    Sensitivitas (NETD) ≤60mk @ 300k
    Tarif Frame Lengkap 50Hz
    Lensa 25mm 
    ƒ / Nomer 1.0
    Range pangukuran -20 ~ 800 ° C; Model A: - 20 ~ 150 ° C , Model B: 0 ~ 800 ° C, Saklar Otomatis (standar)
    Akurasi pangukuran ± 5 ° C utawa ± 5%
    Tampilan asil pangukuran OSD (Suhu paling dhuwur, suhu paling ngisor, suhu tengah, suhu rata-rata)
    2
    212
    3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita