30X 2MP lan 640 Modul Kamera Drone Sensor Termal

> Modul sensor dobel

> Kamera blok zoom 30X, 4.7 ~ 141mm, fokus otomatis kanthi cepet

> 640 * 480 inti pencitraan inframerah, fungsi pangukuran suhu

> Dhukungan antarmuka HDMI lan ethernet

> Single SOC, Arsitektur kasebut gampang lan andal

> Dhukungan H265 encoding.

> Dhukungan log pesawat kayata garis bujur, garis lintang, dhuwure

 


  • Jeneng modul: VS-UAZ2030TAM-ST6
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera sensor dual sing dirancang khusus kanggo UAV.

    Minangka modul spektrum bi kamera dual termal lan sensor efek berdaya efektif paling dhuwur, Dilengkapi kamera zoom blok 30x 1080P HD 1 / 2.8 inci lan 640 inti kamera termal, operator ora bisa dikendhaleni nalika awan. Modul iki menehi kekuwatan kanggo ndeleng obyek sing adoh banget ing peteng, asap lan kabut cahya.

    uav drone gimbal

    Modul iki ndhukung antarmuka jaringan lan HDMI. Liwat port jaringan, rong stream video RTSP bisa dipikolehi. Liwat port HDMI, cahya sing katon, pencitraan termal lan gambar-ing-gambar bisa dialihake. Dadi ora ana wektu penerbangan sing ilang nalika ngganti kamera.

    drone camera pip

    Dhukungan - pangukuran suhu 20 ~ 800 ℃. Bisa digunakake kanggo nyegah geni, nylametake darurat, lsp

    forest fire detection thermal

    Kertu SD mikro 256G didhukung. Rong video saluran bisa direkam minangka MP4 kanthi kapisah. Kita bisa ndandani file sing ora disimpen kanthi kamera nalika mati mati kanthi tiba-tiba.

    mp4 rescure method

    Dhukungan format enkoding H265 / HEVC sing bisa ngirit bandwidth jembar lan papan panyimpenan.

    hevc

     

    212  Fitur

    > 1 Aliran Komplek Video Termal lan Katon.

    > Mung siji Chip Kontrol Utama, luwih stabil tinimbang modul versi IP dobel.

    > Pelacakan cerdas ing kamera Thermal (Night) lan kamera Visible (Dina)

    > Dhukungan output video dobel: Jaringan lan port HDMI (Opsional).

    > Dhukungan macem-macem overlay informasi OSD.

    > Fokus sing akurat, kacepetan dhuwur, efek gambar sing apik, reproduksi warna sing tepat, sesanti wengi kanthi efek cahya sing sithik.

    Kamera Katon

    > 1 / 2.8 ”Sensor CMOS Sony Exmor.

    > Zoom optik 30 × kuat (4,7 ~ 141mm).

    > Maks. 2Mp (1920 × 1080) Resolusi

    > Dhukungan Defog Elektronik

    Kamera Termal

    > 640 × 480 Resolusi, sensor sensitivitas dhuwur

    > Jarak piksel 17um.

    > Lensa Termal Tetep 25mm (19mm Opsional)

    > Pangukuran Suhu sing Didhukung

    212  Spesifikasi

    Model

    VS-UATZ2030TSV6

    Kamera Termal

    Sensor

    Sensor Gambar FPA Microbolometer Tanpa Pendingin
    Resolusi 640 × 480
    Ukuran Piksel 17μm
    Range Spektral 8 ~ 14μm

    Lensa

    Panjang Fokus 25mm
    F Nilai 1.0
    Fokus Athermalized, Bebas fokus
    Sudut Pandang 24.5 ° × 18.5 ° (32.0 ° × 24.2 °)

    Jaringan Video

    Komprèsi H.265 / H.264 / H.264H
    Kapabilitas Panyimpenan Kertu TF, nganti 256G
    Protokol Jaringan Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Alarm Smart Deteksi Gerak, Alarm Tutup, Weker Panyimpenan Lengkap
    Resolusi 50Hz: 25fps (640 × 480)
    Range pangukuran -20 ~ 800 ° C , Model A: - 20 ~ 150 ° C , Model B: 0 ~ 800 ° C, Saklar Otomatis (standar)
    Kahanan Operasi (-20 ° C ~ + 60 ° C / 20% nganti 80% RH)
    Kondisi Panyimpenan (-40 ° C ~ + 65 ° C / 20% nganti 95% RH)
    Ukuran (L * W * H) Kira-kira 61.8mm * 38mm * 42mm (Kalebu Lensa 25mm)
    Bobot Kira-kira 143g (Klebu Lensa 25mm)
    Kamera Katon

    Sensor

    Sensor Gambar 1 / 2.8 "Sony Exmor CMOS
    Piksel Efektif Kira-kira 2,16 Megapiksel
    Maks. Resolusi 1920 (H) × 1080 (V)

    Lensa

    Panjang Fokus 4.7mm ~ 141mm
    Aperture F1.5 ~ F4.0
    Tutup Jarak Fokus 1m ~ 1.5m (Lebar ~ Crita)
    Sudut Pandang 60 ° ~ 2.3 °

    Jaringan Video

    Komprèsi H.265 / H.264 / H.264H
    Kapabilitas Panyimpenan Kertu TF, nganti 256G
    Protokol Jaringan Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Resolusi 50Hz: 25fps (1920 × 1080), 25fps (1280 × 720)60Hz: 30fps (1920 × 1080), 30fps (1280 × 720)
    Rasio S / N ≥55dB (Mati AGC, Bobot ON)
    Pencahayaan Minimal Werna: 0,05Lux / F1.5; B / W: 0,005Lux / F1.6
    EIS ON / MATI
    E-Defog ON / MATI
    Kompensasi Pajanan ON / MATI
    HLC ON / MATI
    Dina / Wengi Otomatis / Manual
    Kacepetan Zoom Kira-kira 3.0s (Optical Wide-Tele)
    Keseimbangan Putih Auto / Manual / ATW / Indoor / ruangan / Auto / Sodium lampu Auto / Sodium lamp
    Kacepetan Rana Elektronik Rana otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s)Manual Shutter (1 / 3s ~ 1 / 30000s)
    Paparan Otomatis / Manual
    Pangurangan Noise 2D Dhukungan
    Pangirangan Noise 3D Dhukungan
    Flip Dhukungan
    Antarmuka Komunikasi TTL × 1
    Mode Fokus Otomatis / Manual / Semi-Otomatis
    Zoom Digital 4x
    Kahanan Operasi (-10 ° C ~ + 60 ° C / 20% nganti 80% RH)
    Kondisi Panyimpenan (-20 ° C ~ + 70 ° C / 20% nganti 95% RH)
    Pasokan Daya DC 12V ± 15% (Rekomendasi: 12V)
    Konsumsi Daya Daya Statis: 5W; Daya Operasi: 6W
    Ukuran (L * W * H) Kira-kira 94mm * 55mm * 48mm
    Bobot Kira-kira 154g

    212  Ukuran

    Modul termal (lensa 25mm)

    212

    Modul sing katon Modul panas (lensa 25mm)

    212

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita