Babagan Kita

Pabrik Modul Kamera Zoom Jarak Jauh Paling Dhuwur

Kita Nduweni Pangalaman Kamera Blok Zoom Luwih saka 10+ Taun

Sapa Kita?

Hangzhou View Sheen Technology Co., Ltd. minangka panyedhiya kamera pemblokiran zoom industri. Misi kita yaiku dadi pemasok utama kamera blok zoom dawa banget.

View Sheen Technology didegaké ing 2016 lan entuk sertifikasi perusahaan teknologi tinggi nasional ing taun 2018. Karyawan inti R&D asale saka perusahaan terkenal ing industri kasebut, lan pengalaman umure luwih saka 10 taun.

Ndeleng Teknologi Sheen maju teknologi inti saka enkoding audio lan video, pamrosesan gambar video, kontrol motor. Baris produk kalebu kabeh seri produk mulai saka 3x nganti 90x, Full HD nganti Ultra HD, zoom range normal nganti zoom jarak jauh ultra, lan ditambah menyang modul termal jaringan, sing akeh digunakake ing UAV, pengawasan lan keamanan, geni, telusuran lan nylametake, navigasi laut lan dharatan, lan aplikasi industri liyane. Sawetara produk lan teknologi entuk hak paten nasional lan hak cipta piranti lunak, lan duwe persetujuan CE, FCC lan RoHS.

Produk teknologi Sheen Technology nyedhiyakake macem-macem pasar vertikal sing nutupi luwih saka 20 negara lan luwih saka 100 pelanggan. Kita duwe tim dhukungan teknis profesional kanggo njamin tanggepan cepet marang kabutuhan mitra.

Manut, perusahaan kasebut nyedhiyakake layanan OEM lan ODM profesional kanggo memenuhi syarat pasar sing beda-beda. Sajrone pirang-pirang taun kepungkur, View Sheen nambah ilmu lan pengalaman kanggo memenuhi kebutuhan pelanggan ing macem-macem pasar vertikal.

Napa Pilih kita?

Kita duwe 4 kaluwihan

1. Tim profesional: Anggota tim R&D inti asale saka perusahaan terkenal, kanthi rata-rata pengalaman R&D 10 taun. Kita duwe akumulasi sing jero ing algoritma AF, pangolahan gambar video, transmisi jaringan, enkode video, kontrol kualitas, lsp

2. Fokus: Melu riset lan pangembangan, produksi kamera zoom luwih saka 10 taun.

3. Komprehensif: Baris produk kalebu kabeh seri produk wiwit 3x nganti 90x, 1080P nganti 4K, zoom jarak normal nganti zoom jarak adoh nganti 1200mm.

4. Jaminan kualitas: Proses produksi standar lan lengkap lan kontrol kualitas njamin linuwih produk.

微信图片_20201222171239