90X 6 ~ 540mm 2MP Modul Kamera Blok Zoom Jarak Jauh

> Zoom 90X kuat, 6 ~ 540mm, zoom jarak jauh sing dawa

> Nggunakake sensor SONY 1 / 1.8 inci, efek pencitraan sing apik

> Defog optik

> Antarmuka sing akeh, trep kanggo kontrol PTZ

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Fokus cepet lan akurat

> Dhukungan output video digital LVDS kanthi sinkron.

 


  • Jeneng modul: VS-SCZ2090HM-8
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera zoom 90x lintang yaiku kamera blok zoom jarak jauh kinerja tinggi.

    Zoom optik 90x, defog optik, adaptasi lingkungan sing luwih kuwat. Dawa fokus 540mm nyedhiyakake kemampuan ngawasi jarak jauh.

    90x long range zoom module

    Coba lensa fokus dawa 500mm saka pabrik liyane, umpamane, dawane

    420mm lan bobote 3KG, nanging kamera mung 175,3mm dawane 900g.

     

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Katrangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1 / 1.8 "Sony CMOS

    Lensa

    Panjang Fokus

    6mm ~ 540mm, 50 ×

    Aperture

    F1.4 ~ F4.8

    Tutup Jarak Fokus

    1m ~ 5m (Lebar ~ Tele)

    Bidhang Tampilan

    65 ° ~ 0,8 °

    Video & Jaringan

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas Panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol Jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Rasio S / N

    ≥55dB (Mati AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimal

    Werna: 0,05Lux / F1.4

    EIS

    ON / MATI

    Defog

    ON / MATI

    Kompensasi Pajanan

    ON / MATI

    HLC

    ON / MATI

    Dina / Wengi

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Kacepetan Zoom

    8 S (Optik , Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Au / Otomatis / ATW / ruangan / ruangan / Aumenyang / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Otomatis / Manual

    Pangirangan swara

    2D; 3D

    Flip

    Dhukungan

    Kontrol Antarmuka

    2 × TTL

    Modee Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Zoom Digital

    4 ×

    Kahanan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nganti 80% RH

    Kondisi Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% nganti 95% RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Rekomendasi: 12V)

    Konsumsi Daya

    Powerr Statis: 4,5W; Powder Operasi: 5.5W

    Ukuran (L * W * H)

    Kira-kira 175.3mm * 72.2mm * 77.3mm

    Bobot

    Kira-kira 900g

    212  Ukuran

    2121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita