86X 10 ~ 860mm 2MP Modul Kamera Blok Zoom Jarak Jauh Panjang

> Zoom 86X kuat, zoom jarak dawa 10 ~ 860mm, zoom digital 4X

> Nggunakake sensor pencahayaan tingkat lintang STARVIS SONY 1/2 inci, efek pencitraan sing apik

> Defog optik

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Antarmuka sing sugih, rong port serial TTL, sing cocog kanggo kontrol PTZ

> Fokus cepet lan akurat


  • Jeneng modul: VS-SCZ2086HM-8
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera 86x starlight minangka kamera blok zoom zoom berkinerja tinggi sing inovatif kanthi luwih saka 775mm.

    Zoom optik 86x, defog optik, skema kompensasi suhu sistematis mandhiri bisa njamin adaptasi lingkungan sing luwih kuwat. Dawa fokus 860mm nyedhiyakake kemampuan ngawasi jarak adoh, bisa digunakake ing pertahanan pesisir, pencegahan kobongan alas lan industri liyane.

    86x zoom

     Kaca optik multi-aspherik kanthi kajelasan sing apik. Desain aperture gedhe, kinerja pencahayaan sing kurang. Sudut tampilan horisontal 38 derajat, luwih akeh tinimbang produk sing padha.

    Dhukungan format enkoding H265 sing bisa ngirit bandwidth jembar lan papan panyimpenan. hevc

     

     

     

     

     

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Nerangake

    Sensor

    Sensor Gambar

    1/2 "CMOS scan progresif

    Lensa

    Panjang Fokus

    f : 10 ~ 860mm

    Bidhang Tampilan

    42 ~ 0,44 (°)

    Aperture

    FNo : 2.0 ~ 6.8

    Jarak Kerja

    5m ~ 10m (Lebar ~ Tele)

    Jaringan Video & Audio

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas Panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol Jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz, 25 / 50fps (1920 × 1080) ; 60Hz, 30 / 60fps (1920 × 1080)

    Rasio S / N

    ≥55dB (AGC Mati, Bobot ON)

    EIS

    Dhukungan

    Pencahayaan Minimal

    Werna: 0,02Lux / F2.0;

    Defog

    Defog Optik + Defog Elektronik

    HLC

    Dhukungan

    BLC

    Dhukungan

    WDR

    Dhukungan

    Dina / Wengi

    Otomatis (ICR) / Warna / B / W

    Kacepetan Zoom

    8 S (Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Auto / Manual / ATW / Ruangan / Indoor / Auto Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis / Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Prioritas Otomatis / Manual / Shutter / Entuk prioritas

    Pangirangan swara

    2D / 3D

    Flip gambar

    Dhukungan

    Kontrol Eksternal

    2 × TTL

    Mode Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Zoom Digital

    4x

    Kahanan Operasi

    -20 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ nganti 80 ﹪ RH

    Kondisi Panyimpenan

    -30 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ nganti 95 ﹪ RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Disaranake: 12V)

    Konsumsi Daya

    Konsumsi Daya Statis: 6,5W,

    Konsumsi Daya Operasi: 8.4W

    Ukuran

    Dawa * Jembar * Dhuwur : 395 * 145 * 150 (mm); Diameter lensa : 120mm.

    Bobot

    5600g

    212  Ukuran

    2121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita