Modul Kamera Blok Zoom Blok Zoom Jangkauan 80X 15 ~ 1200mm 2MP

> Zoom optik 80X sing kuat, zoom jarak dawa 15 ~ 1200mm

> Nggunakake sensor pencahayaan tingkat lintang STARVIS SONY, efek pencitraan sing apik

> Defog optik

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Fokus cepet lan akurat

> Antarmuka sing sugih, trep banget kanggo kontrol PTZ


  • Jeneng modul: VS-SCZ2080HM-8
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera zoom jarak jauh 80x 15 ~ 1200mm minangka kamera blok zoom zoom performa tinggi sing luwih dhuwur luwih saka 1000mm.

    Zoom 80x, defog optik, skema kompensasi suhu sistematis mandhiri bisa njamin adaptasi lingkungan sing luwih kuat. Dawa fokus 860mm nyedhiyakake kemampuan ngawasi jarak adoh, bisa digunakake ing pertahanan pesisir, pencegahan kobongan alas lan industri liyane.

    86x zoom

     Kaca optik multi-aspherik kanthi kajelasan sing apik. Desain aperture gedhe, kinerja pencahayaan sing kurang. Sudut tampilan horisontal 38 derajat, luwih akeh tinimbang produk sing padha.

     

     

     

     

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Nerangake

    Sensor

    Ukurane

    1 / 1.8 "scan CMOS progresif

    Lensa

    Panjang Fokus

    f : 15 ~ 1200mm

    Bidhang Tampilan

    28 ~ 0,3 (°)

    Aperture

    F Ora: 2.1

    Tutup Jarak Fokus

    5m ~ 10m (Lebar ~ Tele)

    Jaringan Video & Audio

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas Panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol Jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz, 25 / 50fps (1920 × 1080) ; 60Hz, 30 / 60fps (1920 × 1080)

    Rasio S / N

    ≥55dB (AGC Mati, Bobot ON)

    EIS

    ON / MATI

    Pencahayaan Minimal

    Werna: 0,02Lux / F2.1;

    Defog

    Defog Optik + Defog Elektronik

    BLC

    Dhukungan

    HLC

    Dhukungan

    WDR

    Dhukungan

    Dina / Wengi

    Otomatis (ICR) / Warna / B / W

    Kacepetan Zoom

    8 S (Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Auto / Manual / ATW / Ruangan / Indoor / Auto Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis / Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Prioritas Otomatis / Manual / Rana / Prioritas Entuk

    Pangirangan swara

    2D / 3D

    Flip gambar

    Dhukungan

    Kontrol Eksternal

    2 × TTL

    Mode Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Kahanan Operasi

    -20 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ nganti 80 ﹪ RH

    Kondisi Panyimpenan

    -30 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ nganti 95 ﹪ RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Disaranake: 12V)

    Konsumsi Daya

    Konsumsi Daya Statis: 6,5W,

    Konsumsi Daya Operasi: 8.4W

    Ukuran

    Dawa * Jembar * Dhuwur : 395 * 145 * 150 (mm); Diameter lensa : 120mm.

    Bobot

    5600g

    212  Ukuran

    2121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita