58X OIS 6.3 ~ 365mm Modul Kamera Blok Zoom Jarak Jauh 2MP

> Zoom 58x kuat, 6.3 ~ 3658mm

> Stabilisasi gambar optik (OIS)

> Nggunakake sensor pencahayaan level sithik starlight SONY, efek pencitraan sing apik

> Defog optik

> Antarmuka sing akeh, trep kanggo kontrol PTZ

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Fokus cepet lan akurat

 


  • Jeneng modul: VS-SCZ2058H-O
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera zoom 58x ois minangka modul kamera zoom stabilisasi gambar jarak jauh kinerja tinggi.

    Zoom 58x sing kuat, 6.3 ~ 365mm, sing bisa nyedhiyakake jarak pandhangan sing dawa banget.
    Algoritma stabilisasi optik internal bisa nyuda guncangan gambar nalika zoom gedhe, lan nambah pengalaman panggunaan aplikasi kayata pertahanan pesisir lan pemantauan kapal.

     

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Katrangan

    Sensor

    Sensor Gambar

     Sony STARVIS CMOS

    Lensa

    Panjang Fokus

    6.3mm ~ 365mm, 58 × Zoom

    Aperture

    F1.4 ~ F4.6

    Jarak Kerja

    1m ~ 5m (Wide-Tele)

    Bidhang Tampilan

    59 ° ~ 1,5 °

    Video & Jaringan

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas Panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol Jaringan

    Saiki ,, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Rasio S / N

    ≥55dB (Mati AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimal

    Werna: 0,005Lux / F1.6; B / W: 0,0005Lux / F1.6

    EIS

     ON / MATI

    OIS

     ON / MATI

    Defog Optik

    ON / MATI

    Kompensasi Pajanan

    ON / MATI

    HLC

    ON / MATI

    Dina / Wengi

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Kacepetan Zoom

    8S (Optik , Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Auto / Manual / ATW / Ruangan / Indoor / Auto Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Otomatis / Manual

    Pangirangan swara

    2D; 3D

    Flip

    Dhukungan

    Kontrol Antarmuka

    2 × TTL

    Mode Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Zoom Digital

    4 ×

    Kahanan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nganti 80% RH

    Kondisi Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% nganti 95% RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Rekomendasi: 12V)

    Konsumsi Daya

    Daya Statis: 3.6W; Daya Operasi: 5.6W

    Ukuran (L * W * H)

    Kira-kira 145 * 82 * 96mm

    Bobot

    Kira-kira 930g

    212  Ukuran

    ois camera module size

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita