57X OIS 15~850mm 2MP Modul Kamera Zoom Jarak Jauh Jaringan

> 1/1.8"Sony Progressive Scan CMOS

> Dawane fokus: 15~850mm, 57× Zoom FHD

> Ndhukung Optical Image Stabilization Optical-Defog, Heat haze reduction, WDR, BLC, HLC, adaptable kanggo macem-macem skenario aplikasi.

> Luwih cetha: Akeh potongan kaca optik aspherical, nganti 1300 Saluran TV, kira-kira 30% luwih cetha tinimbang produk sing sebanding

> Fokus otomatis akurat lan cepet: karo motor stepper drive kanggo macem-macem aplikasi

> Maks.Resolusi: 1920×1080@30/25fps

> Min.Iluminasi: 0.05Lux/F2.8 (warna)

> Ukuran sing luwih entheng: dawane mung 32 cm lan bobote mung 3,1kg.

> Gampang instalasi: Kabeh-ing-siji desain, plug lan muter.


  • Jeneng Modul:VS-SCZ2057NO-8
  • Detail Produk

    Tag produk

    212 Video

    212 Ringkesan

    Kamera zoom 57x OIS nduweni kemampuan adaptasi lingkungan sing unggul adhedhasar fungsi ing ngisor iki:

     

    212 Spesifikasi

    Stabilisasi Gambar Optik (OIS)

    Algoritma stabilisasi gambar optik sing dibangun bisa nyuda guncangan gambar ing kasus zoom gedhe, lan nambah pengalaman panggunaan aplikasi kayata Pengawasan Pesisir, Keamanan Fasilitas lan Keamanan Border.

     

    Stabilisasi gambar optik
    kamera defog

    Defog Optik

    Dibandhingake karo lensa defog elektronik, lensa defog optik luwih gampang nangani pemandangan sing ekstrem.Contone, nalika udhara kebak banyu sawise udan, sampeyan ora bisa ndeleng obyek sing adoh ing kahanan normal, sanajan mode defogging elektronik aktif.Nanging nalika fogging optik diuripake ing candhi lan pagoda bisa katon ing kadohan (bab 7km adoh saka kamera).

    Pengurangan Kabut Panas

    Nalika udhara nyerep panas, volume dadi luwih gedhe lan kapadhetan dadi luwih cilik, nyebabake konveksi (hawa ngambang munggah).Cahya ngliwati hawa sing ora rata lan ngalami refraksi pirang-pirang lan ora teratur.Nggawe gambar ripple.Heat Haze Reduction, Optimization optik saka ngarep lensa, Optimization pindho algoritma back-end. Kamera bisa njamin kajelasan gambar apik ing lingkungan suhu dhuwur

    Pengurangan Kabut Panas
    kamera zoom kompak

    Ukuran kompak

    Dawane mung 32 cm, nyuda 30% dawa dibandhingake karo kamera peluru spesifikasi sing padha + solusi lensa telefoto C-mount, nyuda ukuran syarat omah PTZ.

    kamera
    Sensor Jinis 1/1.8" Sony Progressive Scan CMOS
    Lensa Dawane fokus 15 ~ 850 mm
    Zoom 57×
    Aperture Nomer F: 2.8 ~ 6.5
    HFOV 29,1° ~ 0,5°
    VFOV 16,7° ~ 0,2°
    DFOV 33,2° ~ 0,6°
    Nutup Jarak Fokus 1m ~ 10m (Jembar ~ Tele)
    Kacepetan Zoom 8 Detik (Optik, Wide ~ Tele)
    Jaringan Video & Audio Kompresi H.265/H.264/H.264H/MJPEG
    Resolusi Aliran utama: 1080P@25/30fps;720P@25/30fps

    Sub Stream 1:D1@25/30fps;CIF@25/30fps

    Sub Aliran 2:1080P@25/30fps;720P@25/30fps;D1@25/30fps

    LVDS: 1080P@25/30fps

    Video Bit Rate 32kbps ~ 16Mbps
    Kompresi Audio AAC/MP2L2
    Kapabilitas Storage kertu TF, nganti 256GB
    Protokol Jaringan ONVIF, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP
    Acara Umum Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Ganti Pemandangan, Deteksi Audio, Kartu SD, Jaringan, Akses Ilegal
    IVS Tripwire, Intrusi, Loitering, etc.
    Nganyarke Nyokong
    Min Iluminasi Warna: 0.05Lux@ (F2.8, AGC ON)
    Kacepetan Rana 1/1 ~ 1/30000 Detik
    Pengurangan Noise 2D / 3D
    Setelan Gambar Saturasi, Padhang, Kontras, Ketajaman, Gamma, lsp.
    Flip Nyokong
    Model Eksposur Otomatis / Manual / Aperture Prioritas / Shutter Prioritas / Entuk Prioritas
    Eksposur Comp Nyokong
    WDR Nyokong
    BLC Nyokong
    HLC Nyokong
    Rasio S/N ≥ 55dB (AGC Off, Bobot ON)
    AGC Nyokong
    Imbangan Putih (WB) Auto/Manual/Indoor/Outdoor/ATW/Sodium Lamp/Natural/Street Lamp/One Push
    Awan / Bengi Otomatis (ICR)/Manual (Warna, B/W)
    Zoom digital 16×
    Model Fokus Otomatis / Manual / Semi-Otomatis
    Defog Elektronik-Defog / Optical-Defog
    Stabilisasi Gambar Stabilisasi Gambar Elektronik (EIS) Stabilisasi Gambar Optik (OIS)
    Pengurangan Kabut Panas Nyokong
    Kontrol njaba 2 × TTL3.3V, Kompatibel karo protokol VISCA lan PELCO
    Video Output Jaringan & LVDS
    Baud Rate 9600 (Default)
    Kondisi Operasi -30 ℃ ~ + 60 ℃;20﹪ kanggo 80﹪RH
    Kahanan Panyimpenan -40 ℃ ~ + 70 ℃;20﹪ kanggo 95﹪RH
    Bobot 3255g
    Power Supply +9 ~ + 12V DC (Rekomendasi: 12V)
    Konsumsi Daya Statis: 4W;Max: 9.5W
    Ukuran (mm) Dawa * Jembar * Dhuwur: 320 * 109 * 109

    212 ukuran


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: