Modul Kamera Blok Zoom Blok Jaringan 50X 6 ~ 300mm Jaringan 4K

> Zoom optik 50X, zoom digital 6 ~ 300mm, 4X digital

> Nggunakake sensor sinar 4K tingkat cahya 1 / 1.8 inchi kanthi resolusi maksimal 3840 × 2160

> Defog optik

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Fokus cepet lan akurat

> Antarmuka sing sugih, trep kanggo kontrol PTZ


  • Jeneng modul: VS-SCZ8050HM-8
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul kamera zoom cahya 50x 4K yaiku kamera blok 6-300mm 4K sing dilengkapi lensa zoom optik 50x lan sensor iluminasi sinar srengeng STARVIS IMX334.

    Zoom optik 50x, defog optik, adaptasi lingkungan sing kuwat. Bisa digunakake kanggo inspeksi jarak adoh utawa lingkungan sing ana kabut kayata ing pinggir segara.

    IMX334 minangka sensor level cahya 8 megapiksel paling anyar, nyedhiyakake resolusi dhuwur lan katerangan sing apik banget sing migunani kanggo industri sing butuh analisis cerdas.

    Kanthi resolusi video Ultra HD (4K), modul kamera zoom 8050HM nyedhiyakake kesadaran kahanan kritis. Bidang tampilan sing luar biasa menehi opterator kemampuan kanggo ngawasi rincian kunci kanthi lancar ing area sing akeh. Kombinasi optik lan sensor kinerja tinggi, pencitraan cahya sing sithik banget, antarmuka hardware sing akeh, algoritma fokus otomatis sing cepet lan akurat, lan integrasi tanpa gaweyan karo kabeh VMS pihak katelu sing nyenengake modul kamera zoom 8050HM minangka komponen sing cocog kanggo CCTV PTZ Kamera, Sistem Maritim, Sistem Lahan, Sistem Udara lan liya-liyane.

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Katrangan

    Sensor

    Ukurane

    1/8 "CMOS

    Lensa

    Panjang Fokus

    f : 6 ~ 300mm

    Aperture

    FNo : 1.4 ~ 4.5

    Tutup Jarak Fokus

    1m ~ 1.5m (Lebar ale Crita)

    Sudut Pandang

    59 ~ 1.8 (°)

    Jaringan Video & Audio

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP,

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz , 25fps (3840 × 2160); 60Hz, 30fps (3840 × 2160)

    Rasio S / N

    ≥55dB (AGC Mati, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimal

    Werna : 0,01Lux / F1.4 ;

    EIS

    ON / MATI

    Defog Optik

    ON / MATI

    Kompensasi Pajanan

    ON / MATI

    HLC

    ON / MATI

    Kacepetan Zoom

    7S (Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Lampu Otomatis / Manual / ATW / Ruangan / njero ruangan / Otomatis / Lampu Sodium Otomatis / Lampu Sodium

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis / Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Otomatis / Manual

    Pangirangan swara

    2D, 3D

    Flip gambar

    Dhukungan

    Kontrol Eksternal

    2 * TTL

    Model Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Mode Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Zoom Digital

    4x

    Kahanan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20 ﹪ nganti 80 ﹪ RH

    Kondisi Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20 ﹪ nganti 95 ﹪ RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Disaranake: 12V)

    Konsumsi Daya

    Statis: 5W; Negara Operasi: 6W

    Ukuran

    Dawa * jembaré * dhuwur : 175.3 * 72.2 * 77.3

    Bobot

    900g

    212  Ukuran

    3

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita