Modul Kamera Blok Zoom Blok Jaringan 42X 7 ~ 300mm 2MP Jaringan

> Zoom optik 42X, zoom digital 7 ~ 300mm, 4X digital

> Nggunakake sensor STARVIS 1 / 2.8 inci paling anyar ing SONY, efek pencahayaan sithik bisa digunakake

> Antarmuka sing sugih, rong port serial TTL, sing cocog kanggo kontrol PTZ

> Dhukungan sing apik kanggo ONVIF

> Fokus cepet lan akurat

 


  • Jeneng modul: VS-SCZ2042HA
  • Ringkesan

    Detail Produk

    Tag Produk

    Modul zoom cahya 42x minangka kamera blok zoom jarak jauh 1 / 2,8 inci sing dilengkapi lensa zoom optik 42x sing nyedhiyakake kekuwatan kanggo ndeleng obyek sing adoh banget.

    Modul kamera 30x adhedhasar sensor 2MP Sony STARVIS IMX327 CMOS kanthi ukuran 2,9 µm piksel. Kamera nggunakake sensitivitas cahya ultra-kurang, rasio sinyal kanggo swara (SNR) dhuwur, lan streaming HD Full sing ora dikompresi 30 fps.

     

    starvis sensor low illumination

     

    Dawa fokus dawa nganti 300 mm, lan nduweni performa katerangan sing sithik kanthi laser jarak jauh.

    laser

    Dhukungan analisis video kayata deteksi gangguan regional, lan bisa digandhengake karo PTZ lan alarm.

    ivs

    212  Spesifikasi Teknis

    Spesifikasi

    Katrangan

    Sensor

    Sensor Gambar

    1 / 2.8 "Sony CMOS

    Lensa

    Panjang Fokus

    7mm ~ 300mm, 42 × Zoom Optik

    Aperture

    F1.6 ~ F6.0

    Tutup Jarak Fokus

    0,1m ~ 1,5m (Lebar ale Crita)

    Bidhang Tampilan

    42 ° ~ 1.2 °

    Video & Jaringan

    Komprèsi

    H.265 / H.264 / H.264H / MJPEG

    Audio Codec

    ACC, MPEG2-Layer2

    Jinis Audio

    Line-In, Mic

    Frekuensi Sampling

    16kHz, 8kHz

    Kapabilitas Panyimpenan

    Kertu TF, nganti 256G

    Protokol Jaringan

    Onvif, HTTP, RTSP, RTP, TCP, UDP

    IVS

    Tripwire, Intrusion, Deteksi Loitering, lsp.

    Acara Umum

    Deteksi Gerakan, Deteksi Tamper, Deteksi Audio, Ora Ana Kertu SD, Kesalahan Kertu SD, Sambungan, Konflik IP, Akses Ilegal

    Resolusi

    50Hz: 25fps @ 2Mp (1920 × 1080); 60Hz: 30fps @ 2Mp (1920 × 1080)

    Rasio S / N

    ≥55dB (Mati AGC, Bobot ON)

    Pencahayaan Minimal

    Werna: 0,005Lux / F1.6; B / W: 0,0005Lux / F1.6

    Stabilisasi Gambar Elektronik

     ON / MATI

    E-Defog

    ON / MATI

    Kompensasi Pajanan

    ON / MATI

    HLC

    ON / MATI

    Dina / Wengi

    Otomatis (ICR) / Manual (Warna, B / W)

    Kacepetan Zoom

    4.0S (Optik , Wide-Tele)

    Keseimbangan Putih

    Auto / Manual / ATW / Ruangan / Indoor / Auto Auto / Sodium Lamp Auto / Sodium Lamp

    Kacepetan Rana Elektronik

    Rana Otomatis (1 / 3s ~ 1 / 30000s), Rana Manual (1 / 3s ~ 1 / 30000s)

    Paparan

    Otomatis / Manual

    Pangirangan swara

    2D; 3D

    Flip

    Dhukungan

    Kontrol Antarmuka

    2 × TTL

    Mode Fokus

    Otomatis / Manual / Semi-Otomatis

    Zoom Digital

    4 ×

    Kahanan Operasi

    -30 ° C ~ + 60 ° C / 20% nganti 80% RH

    Kondisi Panyimpenan

    -40 ° C ~ + 70 ° C / 20% nganti 95% RH

    Pasokan Daya

    DC 12V ± 15% (Rekomendasi: 12V)

    Konsumsi Daya

    Daya Statis: 4,5W; Daya Operasi: 5.5W

    Ukuran (L * W * H)

    Kira-kira 145mm * 54mm * 64mm

    Bobot

    Kira-kira 500g

    212  Ukuran

    2121

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita