1280×1024 30× Zoom SWIR Camera Zoom Lens Module

> 1/2″ InGaAs Global Shutter Sensor, 1.34 megapiksel;

> 30×Zoom lensa, Panjang Fokus: 17 ~ 510mm;Kacepetan fokus cepet.

> Maks.Resolusi: 1280*1024 @ 60fps;

> Ndhukung stream triple, nyukupi panjaluk bandwidth stream sing beda-beda lan tingkat pigura kanggo pratinjau langsung lan panyimpenan;

> Ndhukung H.265, Tingkat kompresi enkoding sing luwih dhuwur;

> Wide-band (1.0 ~ 1.7μm) lan sempit-band (1.45 ~ 1.7μm) ngoper;

> Ndhukung EIS

> Ndhukung output dual IP & LVDS

> Ndhukung IVS: Tripwire, Intrusion, Loitering, etc.;

> Fungsi lengkap: kontrol PTZ, Alarm, OSD.


  • Modul:VS-MIZA030NM
  • Detail Produk

    Tag produk

    212 Aplikasi