Napa Pilih Kita

  • Professional team

    Tim profesional

    Pengalaman R&D Sugih. Tim inti asale saka perusahaan terkenal, kanthi rata-rata pengalaman 10 taun.
  • Quality assurance

    Jaminan kualitas

    Sistem rantai pasokan lengkap, lini produksi standar lan kontrol kualitas ketat njamin linuwih produk.
  • Customized service

    Layanan khusus

    Pusat pelanggan, nyedhiyakake layanan OEM / ODM
  • Aplikasi stabi 3 sumbu ...
    Cara tradisional, ngawasi dalan gedhe adhedhasar IPC, ITC, Dome lan peralatan liyane kanggo nggayuh kendharaan wektu nyata. Solusi kasebut wis digunakake pirang-pirang taun lan wis cukup diwasa ...
    maca liyane
  • Kauntungan saka zoom dawa ...
    Ing pengawasan jarak adoh, cara tradisional nggunakake lensa cctv bermotor kayata Fujifilm lan IPC. Ing rong taun kepungkur, kanthi nggunakake kamera blok fokus dawa, ...
    maca liyane
  • OIS lan EIS blok zoom c ...
    Pambuka Stabilisasi kamera aksi digital wis diwasa, nanging ora nganggo lensa kamera CCTV. Ana rong cara sing beda kanggo nyuda efek cam-shaky-cam kasebut. Stabilitas gambar optik nggunakake c ...
    maca liyane
  • Blok zoom sing kompatibel karo NDAA ...
    Ndeleng Sheen bisa nyedhiyakake kamera blok zoom sing cocog karo NDAA. Pambuka Ndeleng kamera blok zoom Sheen Mstar sing 100% tundhuk karo NDAA. Yen sampeyan wis krungu babagan USA b ...
    maca liyane
  • Aplikasi elektronik a ...
    Ana rong jinis teknologi defog. Defog optik Umume, cahya sing katon 770 ~ 390nm ora bisa liwat kabut, nanging, Inframerah bisa nembus kabut, amarga ...
    maca liyane