Apa Pilih Kita

  • Professional team

    Tim profesional

    Pengalaman R&D sing sugih. Tim inti asale saka perusahaan sing kondhang, kanthi rata-rata pengalaman 10 taun.
  • Quality assurance

    Jaminan kualitas

    Sistem rantai pasokan lengkap, jalur produksi standar lan kontrol kualitas sing ketat njamin linuwih produk.
  • Customized service

    Layanan sing disesuaikan

    Pusat pelanggan, nyedhiyakake layanan OEM / ODM
  • Cara nyambungake kamera zoom IP ...
    Yen sampeyan nampa modul kamera zoom View Sheen, sampeyan bakal entuk telung klompok kabel lan papan buntut RS485.(Papan buntut RS485 biasane disetel ing modul kamera zoom ...
    maca liyane
  • Kamera blok zoom UAV/Drone...
    View Sheen wis ngembangake kamera blok zoom khusus kanggo UAV utawa drone.Apa bedane modul kamera zoom drone lan kamera blok zoom kanggo CCTV?1. Kanggo nyuda video de ...
    maca liyane
  • Apa zoom optik lan ...
    Ing modul kamera zoom lan sistem kamera pencitraan termal inframerah, ana rong mode zoom, zoom optik lan zoom digital.Kaloro cara kasebut bisa mbantu nggedhekake obyek sing adoh nalika ngawasi.Optik...
    maca liyane
  • Modul kamera pencitraan termal...
    Ing aplikasi pemantauan jarak jauh kayata pertahanan pesisir lan anti uav, kita asring nemoni masalah kasebut: yen kita kudu ndeteksi wong lan kendaraan 20 km, apa jenis kamera pencitraan termal ...
    maca liyane
  • Jarak monitoring...
    Ing aplikasi ngawasi jarak adoh kayata pertahanan pesisir utawa anti UAV, kita kerep nemoni masalah kasebut: yen kita kudu ndeteksi UAV, wong, kendaraan lan kapal ing 3 km, 10 km utawa 20 km, apa ...
    maca liyane